Beneficiile Practicarii Artelor Martiale – Kokusai Kneyukan Karate Do
Cursurile de arte marțiale sunt concepute pentru a aduce schimbări pozitive în sănătate și fitness, atitudine mentală, auto-disciplină și autoapărare.
– Antrenamentul total al corpului: Artele marțiale sunt o forma de antrenament de tip aerobic care utilizează fiecare grupa musculară din corp. Stamina, tonusul muscular, flexibilitatea, echilibrul și forța se vor îmbunătăți prin practicarea artelor marțiale.
– Încrederea în sine: datorită setării obiectivelor, încurajării pozitive și respectului față de valorile care fac parte din toate programele de arte marțiale, cel mai mare beneficiu de obicei raportat de practicantii de arte marțiale este încrederea mai mare în sine. Veți deveni mai confortabil în toate situațiile – fie că sunteți în pericol, fie că pur și simplu faceți o sarcină care vă duce dincolo de zona dvs. de confort și veți descoperi că puteți realiza multe dintre lucrurile pe care vi le propuneti si care vi se pareau imposibil de realizat.
– Pierderea în greutate: O sesiune de o oră de arte marțiale cu intensitate moderată poate arde până la 500 de calorii.
– Reflexe imbunatatite – Prin practicarea artelor martiale, se imbunatatesc reflexele datorita repetarii constante a tehnicilor care au multiple beneficii, viteza de reactie in orice situatie va fi mai eficienta